Teamwork & Meeting

Teamwork & Meeting

Samarbejd og hold møder
uanset placering eller tidspunkt

Samarbejdet kan være vanskeligt med eksterne medarbejdere, samarbejdspartnere eller virksomheder, der har flere kontorer, der ligger forskellige steder. Løsningen er onlinemøder, Teamwork & Meeting.

 

Tidligere blev arbejdspladsen betragtet som en fysisk placering, hvor medarbejderne arbejdede på kontorer og var sammen til møder i et fælles fysisk rum. I dag arbejder vi mere på farten, og det gør, at der er et behov for at kunne arbejde på mobilen. Med Teamwork & Meeting har Microsoft derfor udviklet Apps til Outlook, Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneDrive og Teams til populære mobile platforme, herunder iOS og Android.

De samarbejdsprogrammer, der er inkluderet i Teamwork & Meeting, er Microsoft Teams, Microsoft Teams for Education, Office 365 og SharePoint. De giver medarbejderne mulighed for at arbejde sammen om dokumenter, uanset deres placering eller tidspunkt på dagen. Dette øger produktiviteten og gør det simpelthen muligt at mødes. Jo mere fleksibelt det er for medarbejderne at samarbejde, jo mere samarbejde vil der ske.

 

Microsoft Teams

Microsoft Teams er det nye sort, det er et suverænt  program til at samarbejde online. Der er mulighed for at arbejde sammen i teams omkring vigtige projekter ved at chatte, afholde videomøder og samarbejde om filer. Teams ligner meget den måde, hvorpå vi kommunikerer andre steder, som f.eks. news feed på sociale medier. Der er mulighed for at styrke jeres eksisterende løsninger til telefoni og video- og webkonference i én samlet cloudbaseret løsning. Med løsningen vil der være besparelser på både licenser og supportaftaler. Har I allerede Microsoft Office 365 i dag, vil Teams med stor sandsynlighed være en del af jeres licens.

Hvis der er behov for at arbejde hjemme og hvis du har brug for at være forbundet til dine kollegaer og omverdenen er Microsoft Teams den perfekte samarbejds- og kommunikationsplatform til det.
Læs om hvordan du undgår cyberangreb når du arbejder hjemme

Der er to typer kanaler i Teams: “Standard” som er tilgængelig og synlig for alle og “Privat” til private samtaler. Hver kanal er opbygget omkring et emne. Du kan afholde møder, have samtaler og samarbejde om filer i kanaler. Du kan dele filer, samtaler og SharePoint i kanaler, og planlægge og afholde møder med deling af skrivebord og brug af video. Du kan desuden få styr på at oprette og overholde aftaler, opgaver og deadlines ved hjælp af Teams, Planner og Outlook. Derudover kan du tilføje mange ekstra applikationer f.eks. Microsoft Planner, Excel, Power BI, PowerPoint, Adobe Creative Cloud, SharePoint, Word og Evernote.

Flexfones telefoni er integreret i Microsoft Teams. Med Flexfones Teams-integration, kan der tilføjes Teams til den enkelte medarbejder. Det er nok at opgradere/tilkøbe licenser, som knytter sig til de medarbejdere, der skal benytte Teams-telefoni.
Læs mere her


Microsoft Teams for Education

Med Microsoft Teams for Education kan din skole eller institution oprette samarbejdende klasseværelser. F.eks. kan I oprette forbindelse i professionelle læringsfællesskaber og kommunikere med skolepersonalet. Da Teams er bygget på Office 365, er det en fordel for skoler/institutioner at der er integration med deres velkendte Office-apps og -tjenester.


SharePoint

Med SharePoint kan du dele filer, data, nyheder og ressourcer. Der er mulighed for at tilpasse dit websted og det er meget nemt og sikkert at samarbejde med teammedlemmer i og uden for din virksomhed på tværs af pc’er, Mac’s og mobilenheder.

Fordele med Teams

Checkmark
Tilgængeligt samarbejde

Hvis du f.eks. skal arbejde hjemmefra og har behov for at være forbundet til dine kollegaer og omverdenen, er Microsoft Teams dette rette værktøj.

Checkmark
Online møder

Uanset om I sidder 5 eller 20 i dit team, kan I holde møder online med eller uden video. Er der nogen, som er forhindret i at deltage, er der mulighed for at optage mødet.

Checkmark
Teams er en del af Microsoft 365

Teams er en del af Microsoft 365, så hvis du allerede har Microsoft 365, er det bare om at komme i gang.

Checkmark
Inviter personer, der ikke har Teams

Inviter til online møder selvom de inviterede ikke bruger Teams. Der er mulighed for at deltage i møder via browser.

Checkmark
Synkroniseret Outlook kalender

Du kan nemt oprette onlinemøder, også direkte fra Outlook, som er synkroniseret med Teams.

Checkmark
Sikker platform

Personlige oplysninger og fortrolige informationer deles sikkert i Microsoft Teams.

Checkmark
Tilpas til dine behov

Du vælger selv, hvilke andre apps, du vil gøre til en del af din personligt tilpassede Teams applikation.

Checkmark
Flexfone integreret i Teams

Du kan nu benytte Flexfones telefoni, som er integreret i Microsoft Teams.

Derfor skal du vælge Comit

Kontakt os, hvis du og din virksomhed gerne vil i gang med Teams, men ikke ved hvordan. Vi hjælper jer gerne i gang. Bliv klogere på, hvordan du kan samarbejde effektivt med dine kollegaer online.

Kontakt os vedrørende Teamwork & Meeting

Bliv kontaktet af vores eksperter, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.