IT-systemkonsulent -

IT-systemkonsulent

De gode jobs hænger ikke på træerne. De hænger lige her.

IT-systemkonsulent vores kunder ikke vil undvære. Er det lige dig?

Er du ambitiøs og kan lide at have travlt med at holde vores kunder både kørende og tilfredse, så er du den IT-systemkonsulent, vi leder efter. Comit er nemlig en IT-virksomhed, hvor nye kunder konstant banker på døren og eksisterende kunder er vant til hurtig og kompetent support. Derfor har vi brug for dig, så vi har hænder og hjerner nok til at klare den stigende efterspørgsel på vores produkter, leverancer og kompetencer. Du får indflydelse på dine opgaver og rig mulighed for faglig udvikling i en dagligdag der både byder på grin, udfordringer og tilfredse kunder. Vi forventer en del, men tilbyder også en del.

Vi har brug for dig. Ikke kun for det du kan.
Din rolle er ikke bare vigtig, den er afgørende. Både som IT-systemkonsulent og som kollega. For din personlighed er lige så afgørende som dine kompetencer. Du kommer til at fungere som IT-systemkonsulent i vores tekniske afdeling, når der skal ydes IT-support til vores forvænte kunder. Det betyder, at du skal være klar i hovedet og hurtig i tanken. For vores kunder forventer, at vi tager telefonen før den ringer og at IT-driftsforstyrrelser ikke går ud over deres forretning, fordi vi genetablerer driften om ikke straks så hurtigt.

Det skal du lave, når du ikke underholder os andre.
• Være på arbejde i Servicedeskens åbningstid 08.30-16.30
• Rykke ud på Onsite opgaver
• Udføre 1. & 2. level support i vores Servicedesk
• Klargøring af computere og anden hardware
• Tæt samarbejde med kunder og kollegaer internt

Selvfølgelig har vi forventninger til dig. Det har du jo også til os.
Du har en IT-uddannelse eller 1-2 års erfaring med Microsoft produkter, hvor du har arbejdet enten som IT-administrator eller intern supporter. Du kommunikerer klart på dansk og engelsk, i såvel skrift som tale, og formår at skabe stærke relationer til vores kunder

Det skal være godt at være ansat her. Ellers skriver du jo ikke under.
• Fleksible arbejdsforhold, der gør det lettere at leve dit liv.
• En lønseddel, der er værd at kigge på.
• At blive del af en ambitiøs virksomhed med ægte vindermentalitet, hvor du lærer en masse og har indflydelse på din arbejdsdag.
• Kompetente kolleger der støtter hinanden med højt humør.
• Sociale arrangementer, der gør samarbejdet sjovere og stærkere

Kort om Comit. Resten får du når du starter.
Comit er en ambitiøs IT-virksomhed der leverer personlig IT til vores kunder. Det betyder at vi går i dybden med hver eneste kunde og leverer lige præcis det de hver især har brug for. Vi er ikke store, men vi kan det samme som de store. Derfor kan vi tilbyde dig et job, der både udfordrer og udvikler dig. Du bliver en del af en teknisk afdeling med kompetente systemkonsulenter og systemarkitekter. Omgangstonen er uformel. For vi tror på at dygtige mennesker bliver bedre, når de har det sjovt sammen.

Du skriver. Vi ansætter.
Tag fat i Head of IT Operations, Majid Imami på telefon 92 82 10 70, hvis du vil vide mere om selve jobbet eller om Comit. Eller endnu bedre, send din ansøgning til Majid på mi@comit.dk. Det kan godt betale sig at søge hurtigt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.